Tel: 0264-437320
Fax: 0264-437648
Mobil: 0744-531164
  Email: office@nikytour.ro
Orar: 09:00 - 17:00

 

 
 
 
REVELION 2016 - Cipru
Oferte Cipru

Cipru este o tara unica, captivanta, speciala. Insula acesta este un loc al spiritualitatii, al farmecului, al relaxarii, al istoriei si al culturii.

          Cipru este mai inainte de orice o oaza de liniste pentru cei obositi de agitatia din cele mai multe statiuni din bazinul Marii Mediterane. Aici simplitatea se imbina cu modernismul intr-un mod unic, incat trecutul, prezentul si viitorul par formeze un intreg, par sa se continue lin, nelasand o delimitare clara intre ele. Aici poti avea cu usurinta experienta de a trai in acelasi timp in trecut, prezent, viitor.

           Aceasta insula are o istorie foarte veche, fiind unul dintre cele mai importante locuri de negot din perioada grecilor vechi si fiind ravnit timp de mai multe secole si de alte civilizatii, datorita frumusetii sale salbatice, dar si din punct de vedere strategic. Cipru este de aceea un muzeu in aer liber, pe oriunde ai merge, poti avea senzatia ca pasesti pe o farama de trecut.

Oferte Cipru


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Cautare rapida
Abonare newsletter
Tipuri de newsletter: